Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Uit sommige eitjes komt een kuiken uit na het broeden, maar de eitjes vandaag waren dat gelukkig niet! Bij juf Kris in het ‘restaurantje’ gingen de kleuters eieren bakken en natuurlijk proeven. Bij juf Renske in de uilenklas werden er dan weer eitjes gekookt én geproefd.

Even ook belangrijke afspraken rond de veiligheid en het gevaar. Daarna konden we aan de slag. Het was ook heel leuk om de verbaasde blikken te zien wanneer juf Kris de eitjes eerst moest breken om het in de pan te doen, terwijl juf Renske de eitjes in hun schaal in het water legde en pas nadien de schaal eraf deed.

Er werd heerlijk gesmuld!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»