Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Uit sommige eitjes komt een kuiken uit na het broeden, maar de eitjes vandaag waren dat gelukkig niet! Bij juf Kris in het ‘restaurantje’ gingen de kleuters eieren bakken en natuurlijk proeven. Bij juf Renske in de uilenklas werden er dan weer eitjes gekookt én geproefd.

Even ook belangrijke afspraken rond de veiligheid en het gevaar. Daarna konden we aan de slag. Het was ook heel leuk om de verbaasde blikken te zien wanneer juf Kris de eitjes eerst moest breken om het in de pan te doen, terwijl juf Renske de eitjes in hun schaal in het water legde en pas nadien de schaal eraf deed.

Er werd heerlijk gesmuld!

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»