Kompascross maandag 26 juni 2023

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma.

We klommen over banken en sprongen over balken. We mochten vandaag zelfs voor 1 keer echt lopen door de gangen van de school en ook op de kleuterspeelplaats stonden enkele hindernissen op ons te wachten. Dit parcours was dus zeker niet voor watjes !

Aan het einde van de wedstrijd werden de medailles uitgereikt voor de snelste jongens en meisjes van elke klas. Iedereen kreeg op het einde van zijn wedstrijd een lekkere chocomelk aangeboden door Carrefour Sint-Gillis-Waas. Dat smaakte na zo’n inspanning!

Ook de juffen zetten hun beste loopbeentjes voor. Een welgemeende dankjewel aan alle lopertjes van het Kompas en in het bijzonder aan de zesdeklassers die juf Joke hielpen om alles in goede banen te leiden. Dankzij jullie werd dit een geslaagde sportieve afsluiter van het schooljaar.

Het uiteindelijke klassement komt zo snel mogelijk online. De sfeerbeelden kan je binnenkort terugvinden in het fotoalbum.

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»