Kompascross maandag 26 juni 2023

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma.

We klommen over banken en sprongen over balken. We mochten vandaag zelfs voor 1 keer echt lopen door de gangen van de school en ook op de kleuterspeelplaats stonden enkele hindernissen op ons te wachten. Dit parcours was dus zeker niet voor watjes !

Aan het einde van de wedstrijd werden de medailles uitgereikt voor de snelste jongens en meisjes van elke klas. Iedereen kreeg op het einde van zijn wedstrijd een lekkere chocomelk aangeboden door Carrefour Sint-Gillis-Waas. Dat smaakte na zo’n inspanning!

Ook de juffen zetten hun beste loopbeentjes voor. Een welgemeende dankjewel aan alle lopertjes van het Kompas en in het bijzonder aan de zesdeklassers die juf Joke hielpen om alles in goede banen te leiden. Dankzij jullie werd dit een geslaagde sportieve afsluiter van het schooljaar.

Het uiteindelijke klassement komt zo snel mogelijk online. De sfeerbeelden kan je binnenkort terugvinden in het fotoalbum.

6de leerjaar
Els Thiron

Sporten is leuk!

Vandaag stond er een sportieve dag op de kalender. We fietsten richting De Ster. Wat een mooi tempo haalden we! Ginds aangekomen maakten we eerst

Lees meer»
algemeen
Winny Van Moeseke

Dag van de schoonmaak

Vandaag zetten we het schoonmaakteam van het kompas graag eens extra in de bloemetjes!! Een dikke dankjewel om het hier steeds zo netjes te verzorgen.

Lees meer»
6de leerjaar
Els Thiron

Vlaams Parlement

Als afsluiter van ons project ‘Verkiezingen’ trokken we vandaag naar het Vlaams Parlement in Brussel. We hadden een supergids mee met kennis van zaken: onze

Lees meer»

Rollebolle…

Sportdag van de olifanten! Vandaag, dinsdag, zijn we op sportdag geweest met de olifantenklas. Het was een ochtend vol beweging en plezier! We begonnen met

Lees meer»