Grootouderfeest in De Route!

Gisteren ging sinds lang ons eerste grootouderfeest weer door. We hebben er even op moeten wachten, maar wat was het de moeite! Eerst kwam ‘Mister Crazy’ de zaal opwarmen met zijn gekke acts en toverkunsten, daarna was het onze beurt!

De kikkerklas, berenklas, vissenklas, olifantenklas, het eerste en tweede leerjaar staken de afgelopen weken hun beste ‘dans’beentje voor en oefenden hun leukste trucjes en kunsten. Zoals echte circusartiesten traden ze dan ook op voor alle aanwezige grootouders in de zaal.

Wij vonden het alvast erg geslaagd! Als juffen waren we erg fier op alle kleuters en leerlingen. Sommigen waren toch wel wat onder de indruk, anderen vonden het podiumbeest in zich.

Circus ‘Het Kompas’ kon de tent sluiten met alleen maar glimlachende gezichten.

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»