Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een deel van de klas volgde fijne doelessen in Villa Da Vinci en een ander deel kreeg les in Forum Da Vinci. Even echt proeven van de lessen uit het secundair. Heel fijn!

Vrijdag moesten we nog vroeger vertrekken! Iedereen was stipt om 7.40 uur op post! Alweer een vlotte fietstocht naar Sint-Niklaas. Rond 8.15 uur kwamen we aan op de Grote Markt. Daar kon de PePdag beginnen. Proeven en Proberen van workshops in de verschillende scholen hier. Maatschappij en Welzijn, Stemwetenschappen, Engineering, Houtbewerking, … Voor elk wat wils.

We zagen omstreeks 15 uur heel enthousiaste jongens en meisjes terug. Hopelijk weet iedereen nu echt wel wat de studie-en schoolkeuze voor volgend schooljaar wordt.Want…vanaf maandag kan er aangemeld worden! Op de website https://www.naarhetsecundair.be/ kunnen jullie tussen 27 maart 9 uur en 21 april 13 uur aanmelden. Succes alvast en we duimen voor de eerste keuzes!

Hop nu naar de laatste week voor de paasvakantie!

Langs deze weg alweer een dikke merci aan onze fietsbegeleiders. Jullie zijn toppers!

Niet vergeten: maandag zwemmen ( zwemzak) / dinsdag bib (boeken)

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»