Donderdag 8 februari 2024

Ja… mooie liedjes duren niet lang… Vorige week zaten we nog op de bus met de neus richting Oostenrijk en nu staan we al bijna gepakt en gezakt klaar om naar huis te vertrekken.

Tegen 7.30 uur zat iedereen gezellig aan de ontbijttafel. Boterhammen met choco, confituur, kaas, hesp, worst, … Dat smaakte heerlijk. We maakten ook een lunchpakket want vandaag stond ons laatste skilessen op de planning. Tussen de twee skilessen door aten we ons lunchpakket op samen met een lekkere almdudler, spezi of cola. Het skiën verloopt bij iedereen vlot na deze week.

Na deze laatste sportieve dag was een verkwikkende douche meer dan welkom. Dan weer de beentjes onder tafel voor een maaltijd. Door de goedgevulde dag was het in een snel tempo valiezen pakken. Dat was een hele klus. Volgens de juffen hebben de meesten veel meer bij dan bij het vertrek…En dan is het nu wachten op de bus.

Dit is dus ons laatste verslagje. We willen graag enkele mensen bedanken:
– Eerst en vooral de keitoffe leerlingen die super flink en aangenaam waren. Dankjewel.
– Dan ook dankjewel aan de mama’s en papa’s die een briefje meegaven voor hun pagadder en/of voor de juffen 😉 Het deed hen echt wel deugd hoor. Bedankt!
– Dan de ouderraad: dankjewel voor de buffs en het leuke kaartje met de snoepjes.
– Dankjewel aan de juffen en de meesters die vanuit GBS Het Kompas aan ons dachten. Merci ook dat jullie onze speelplaatstoezichten overnamen.
– Dankjewel aan de petekindjes en de andere kompassers die ons een briefje stuurden. Dankjewel aan de kookouders voor het lekkere eten. De broeksriemen zullen een gaatje meer nodig hebben!
– Zeker en vast ook merci aan allen die stroopwafels, zeevruchten of iets van de tekenfundactie hebben ge(ver)kocht. Met de klasgroep op sneeuwschool gaan is de max!

Kortom : Dank u aan iedereen die de sneeuwschool 2024 onvergetelijk heeft gemaakt.

Juf Joke, juf Sofie, juf Winny en juf Els

Fijne start!

We wensen alle kinderen een fijne start na de vakantie. In het bijzonder wensen we vandaag ook onze nieuwe peuters veel plezier op hun eerste

Lees meer»

Carnaval op school!

Woensdag 7 februari… een leuke, feestelijke, muzikale dag op onze school! De gekste, kleurrijkste verkleedkostuums werden gespot! Een lekker chipszakje én dansmuziek, het werd weer

Lees meer»