Zaterdag 19 februari 2022

Toen we vanmorgen opstonden dwarrelden er kleine sneeuwvlokjes in het Lechtal. Prachtig gewoon! Na een lekker ontbijtje konden we onze ski’s gaan aanpassen. Dat was een hele klus. Maar… de botten zitten als gegoten, de latten lang genoeg en de helmen zien er veilig uit.

Hop naar ons huisje voor een heerlijk middagmaal. Een kippensoepje, gebakken kip met rijst en zoetzure saus en een chocoladepudding mit sahne als dessertje.

En dan het was eindelijk zover: de eerste skiles! Het was vandaag met vallen, opstaan en weer doorgaan. Pizzapunt, parallel skiën en ‘kurven machen’. Ja… we leerden het allemaal. We namen allemaal reeds de kleine lift. Dat ging dus super! Onze monitrices Gaby en Philomena waren ook in de wolken over deze fijne sneeuwklassers!

Na het douchen aten we spek met eitjes (of alleen eitjes). We stonden er dus stevig op om de avondactiviteit aan te vatten. We hielden een fakkeltocht. Heel sfeervol en gezellig.

Dan nog even ons dagboek invullen. Sommigen hadden zelfs een extra blad nodig om alle belevenissen te kunnen noteren.

Het was alweer een fijne dag!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»