Woensdag 23 februari 2022


Hiep hiep hiep hoera voor Yinthe! De klasgenoten maakten haar deze ochtend wakker met een verjaardagsliedje. We zetten haar vandaag extra in de kijker!

Een mistige ochtend in Stanzach vandaag maar dat hield ons niet tegen om een klimmetje naar Gibler Alm op 1206m te maken. Daar aangekomen speelden we in de sneeuw en dronken we een verfrissend drankje. Toen we aan onze terugtocht begonnen kwam de zon al door de wolken piepen.

Aangekomen in ons huisje aten we aspergesoep, rijst, kalkoenfilet en currysaus. Dat was weeral heerlijk.

Na het middageten begonnen we de skiles onder een stralende blauwe hemel. Vandaag was het een speciale skiles: we gingen namelijk Rennfahren! De skimonitors timeden onze slalom en zo kreeg iedereen aan het einde van deze les een medaille en diploma. De leerlingen konden een gouden, zilveren of bronzen medaille verdienen naargelang hun behaalde snelheid.

Daarna hielden we nog een partijtje zakglijden. Superleuk!

De week is voorbij gevlogen en ondertussen zijn we al aan onze laatste avond in het Lechtal gekomen.  We vieren vanavond de 12de verjaardagen van Yinthe en Lina én onze laatste avond. Driedubbel feest dus! Iedereen trok zijn mooiste outfit aan om aan te schuiven aan het feestbuffet. Na dit feestmaal zetten we de avond verder met muziek, dans, hapjes en drankjes.  PARTY !!!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»