Weekverslagje

Een drukke week is weer voorbij gevlogen. Maandag kwamen we opnieuw in de driekleur naar school want… er kwamen 2 Red Flames op bezoek. Het was ook diplomazwemmen. Proficiat aan alle gediplomeerden!

Dinsdag startten we dan echt met de eindtoetsen. Ook de OVSG-toetsen werden in een mooi tempo afgelegd.

Woensdag hadden we ons laatste lesje Rots en Water. Ook nog eens fijn lezen met onze petekindjes. Want … dat is ook bijna weer voorbij.

Vandaag hadden we digitale OVSG-toetsen . Dat ging best wel vlotjes. In de namiddag was het fietsproef. Iedereen met glans geslaagd! We hadden niets anders verwacht van deze sportieve toppers!

Iedereen was ook heel vroeg op school vandaag want … het was gsmdag. Dat was wel eens tof. De zesdeklassers hielden zich netjes aan alle gemaakte afspraken. 2 fiere juffen! Als beloning komt er nog eens een gsmdag. Wanneer? Dat laten we tijdig weten!

Dan hop naar de laatste volle schoolweek… We oefenen onze fietsvaardigheid verder in want er staan maar liefst 3 fietsuitstappen op de planning. Ook maken we maandag en dinsdag de allerlaatste eindtoetsen.

Dinsdag en woensdag graag met een lege boekentas naar school komen zodat we die weer kunnen vullen met schriften en werkjes.

Zo… dit was het dan weer. Fijn weekend!

algemeen
Joke De Backker

Kompascross maandag 27 juni

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma. We klommen over banken en sprongen over balken. Ook op de kleuterspeelplaats stonden

Lees meer»

Uitstap Lentefeest

Na het lentefeestje (voorstelling) op school en de gezamenlijke receptie met de eerste communicanten, telden we de dagen af … want we gingen nog op

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Sportdag – de Ster

Vandaag alweer een toffe sportieve dag, geregeld door juf Joke. Ditmaal trok de lagere school naar de Ster. Het 1e en 2e leerjaar deden dit

Lees meer»

Fiets(week)verslagje

De afgelopen week hebben we heel erg veel gefietst en geleerd! Op maandag trokken we onder een stralend zonnetje en met een strakke zijwind naar

Lees meer»