Weekverslagje

Een drukke week is weer voorbij gevlogen. Maandag kwamen we opnieuw in de driekleur naar school want… er kwamen 2 Red Flames op bezoek. Het was ook diplomazwemmen. Proficiat aan alle gediplomeerden!

Dinsdag startten we dan echt met de eindtoetsen. Ook de OVSG-toetsen werden in een mooi tempo afgelegd.

Woensdag hadden we ons laatste lesje Rots en Water. Ook nog eens fijn lezen met onze petekindjes. Want … dat is ook bijna weer voorbij.

Vandaag hadden we digitale OVSG-toetsen . Dat ging best wel vlotjes. In de namiddag was het fietsproef. Iedereen met glans geslaagd! We hadden niets anders verwacht van deze sportieve toppers!

Iedereen was ook heel vroeg op school vandaag want … het was gsmdag. Dat was wel eens tof. De zesdeklassers hielden zich netjes aan alle gemaakte afspraken. 2 fiere juffen! Als beloning komt er nog eens een gsmdag. Wanneer? Dat laten we tijdig weten!

Dan hop naar de laatste volle schoolweek… We oefenen onze fietsvaardigheid verder in want er staan maar liefst 3 fietsuitstappen op de planning. Ook maken we maandag en dinsdag de allerlaatste eindtoetsen.

Dinsdag en woensdag graag met een lege boekentas naar school komen zodat we die weer kunnen vullen met schriften en werkjes.

Zo… dit was het dan weer. Fijn weekend!

Poëzieweek …

Vrienden Als je in mijn arm knijpt op het juiste moment… Als je zegt wat ik net wil gaan zeggen. Als je zwijgt over wat

Lees meer»

Gsm inzamelactie

De inzameldoos voor oude GSM’s is gearriveerd en is te vinden ter hoogte van de leraarskamer. We hebben nog tot 3 februari om in te

Lees meer»