Weekverslagje

De schoolweek startte deze week pas op dinsdag. We vlogen er meteen in: het laatste wekelijkse dictee, de eindtoets luisteren en de toets spreken voor OVSG. Ook de eindtoetsen van bewerkingen, getallenkennis en begrijpend lezen zijn al achter de rug. We proberen om de verbeterde toetsen onmiddellijk ’the day after’ mee naar huis te geven. Zo weten jullie onmiddellijk hoe rapport 5 er uit zal zien!

Het was ook een heuse sportweek: het voetbaltornooi zorgde voor heel wat spannende (klas)momenten!

Maandag komen we met z’n allen in de Belgische driekleur naar school. We ontvangen Tine De Caigny en Justine Vanhaevermaet op onze school! Twee toppers van formaat!

Geniet van een zonnig weekend en tot morgen op de receptie voor de feestelingen van 2022!

Team L6

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»