Weekverslagje

Wat vliegt de tijd zeg. Ondertussen is het juni. In het 6de leerjaar traditiegetrouw de toetsenmaand. Maar … we doen ook veel leuke zaken samen. In het huidige werothema zijn er heel wat toffe doe-opdrachten. We beginnen ook aan het laatste taalthema. Daar gaat het vooral over afscheid nemen. Ja… dat moment komt steeds dichterbij… Afscheid nemen van de school, de klasgenoten, de leerkrachten, het schoolgebouw, … Het geeft wel wat stress hier en daar bij de zesdeklassers. We proberen vooral een hechte vriendengroep te blijven! Yes we can!

Vandaag kwamen we in de driekleur naar school. In vuur en vlam! Fijn alweer! ( zie ander blogbericht)

Maandag hebben we een dagje extra weekend en dan … beginnen we aan de eindtoetsen. Iedereen heeft een toetsenlijst meegekregen. Alles wordt ook nog eens dagelijks in de agenda genoteerd. Elke dag minstens een uurtje werken na school is een must. Het zijn de laatste loodjes… nog even doorbijten nu!

Prettig weekend!

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»