Weekverslagje

Deze week was alweer goed gevuld. We werkten ons cadeautje voor Vaderdag verder af. Als we deze zomer naar de Ardennen of Frankrijk trekken , kunnen we heel wat zaken in de winkel en het restaurant benoemen en bestellen. Voor wiskunde beginnen de herhalingslessen er aan te komen. We werken dan ook regelmatig in de vorm van contractwerk.Meteen prima lesjes in plannen en organiseren.

Omdat onze petekindjes volgende week een feestweek hebben, maakten we voor hen een cadeautje. Onze knijpermuisjes werden vrolijk onthaald door de eersteklassers!

Vrijdag kwamen we mooi uitgedost naar school want er stond een minireceptie met kaartjeswissel op de planning. Het was een gezellige boel. Dankjewel ouderraad voor de drankjes en de chipjes! (hieronder enkele sfeerbeelden)

Maandag hoeven we geen zwemzak mee te brengen want de zwemlessen gaan niet door.

En dan nu weer genieten van een fijn weekend! Tot volgende week!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»