Weekverslagje

Deze week was alweer goed gevuld. We werkten ons cadeautje voor Vaderdag verder af. Als we deze zomer naar de Ardennen of Frankrijk trekken , kunnen we heel wat zaken in de winkel en het restaurant benoemen en bestellen. Voor wiskunde beginnen de herhalingslessen er aan te komen. We werken dan ook regelmatig in de vorm van contractwerk.Meteen prima lesjes in plannen en organiseren.

Omdat onze petekindjes volgende week een feestweek hebben, maakten we voor hen een cadeautje. Onze knijpermuisjes werden vrolijk onthaald door de eersteklassers!

Vrijdag kwamen we mooi uitgedost naar school want er stond een minireceptie met kaartjeswissel op de planning. Het was een gezellige boel. Dankjewel ouderraad voor de drankjes en de chipjes! (hieronder enkele sfeerbeelden)

Maandag hoeven we geen zwemzak mee te brengen want de zwemlessen gaan niet door.

En dan nu weer genieten van een fijn weekend! Tot volgende week!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»