Sportdag – de Ster

Vandaag alweer een toffe sportieve dag, geregeld door juf Joke. Ditmaal trok de lagere school naar de Ster. Het 1e en 2e leerjaar deden dit met auto’s. Maar het 3e tem het 6e reden met de fiets. Het derde leerjaar fietste samen met het 4e onder politiebegeleiding en vele ouders / grootouders naar daar. Wij willen alle fietsbegeleiders bedanken, want zonder hun lukte het niet.

Na een uurtje kwamen we 9km verder op de Ster. Onderweg was het wat beginnen regenen, maar een beetje regenen hield ons niet tegen. Daar aangekomen, gingen we naar het toilet en daarna nog iets knabbelen. Toen we na een fikse bui terug op krachten waren gekomen, gingen we samen met het 6e leerjaar op het aquajump park. Wat een dolle pret. Na een uurtje kleden we ons terug om en daar kwam ook de zon wat piepen.

Tijd voor terug wat krachtvoer, we aten onze boterhammen op in de speeltuin en de zon scheen nu volop. We warmden helemaal op en na de regenjassen, werden de zonnecrème en zonnebrillen boven gehaald. Na de speeltuinpret, speelden we onder leiding van juf joke nog baseball samen met het 6e. De groepen werden gemengd en ze eindigden op gelijkspel. He was alweer tijd om ons stalen ros te beklimmen en huiswaarts te keren. Het was een leuke dag, maar vanavond zullen er een aantal goed slapen ;-). Dank u wel, juf Joke voor de organisatie!

Meer foto’s na het weekend in het fotoalbum.

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»