Schoolreis 1-2-3 naar Tropical Zoo

Vandaag een warm, zwoel, tropisch weertje, waar konden we dan beter zijn dan in Tropical Zoo?   We vertrokken met 1, 2 en 3 goedgezind richting Kwadendamme, ongeveer 1u10 rijden. 

Om stipt 10u arriveerden we.  We kregen verschillende picknicktafels toegewezen en de limonade stond al klaar.  We aten eerst ons fruit op, maar dan gingen we op ontdekking.

We trokken naar de tropische zoo, naar de dino-wereld, de fossielen en allerlei opgezette dieren.   We waren best wel onder de indruk.  We kregen ook een heel interessante uitleg over de wurgslang en mochten er zelfs 1 in onze nek houden of wrijven.   Hoe cool is dat?

Toen we alle ontdekkingen gedaan hadden, trokken we naar onze picknicktafels en kregen we frietjes.  Altijd lekker.  Na het eten trokken we allemaal onze zwemplunje aan en konden we ons uitleven in de waterspeeltuin binnen of in de spettertuin buiten.  Maar we konden ook buiten spelen in een buitenspeeltuin.  Het werd een heel fijne dag! 

Foto’s zie fotoalbum.

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»