Reporters van de week: Tiffany en Ine

Goed morgen allemaal,

Het is echt een hele tijd geleden dat we nog een momentje vonden voor onze reporter van de week. We hebben intussen wel niet stilgezeten:

  • Lezen blijft goed vooruit gaan. We leerden in de tussentijd de letters eu, ie, l, ou, uu, g en au. We kunnen nu bijna alle letters lezen.
  • Schrijven volgt natuurlijk ook. Al de letters die we kunnen lezen kunnen we ook al schrijven.
  • Tijdens de rekenlessen leerden we alle getallen tot aan de 10 kennen, oefenen we nog steeds + en – tot aan de 6 en oefenen we onze splitsingen. Het leukst is als we mogen oefenen met letterkoekjes.
  • Intussen is ook de sint langs geweest op school. We hebben met de derde kleuterklas (in onze eigen bubbel uiteraard) pepernoten gemaakt, een liedje geoefend en een verhaaltje beluisterd. Ook in de turnles mochten we onze pietentalenten tonen op het pietenparcours. Gelukkig kregen we allemaal een diploma. Ook in de klas kregen we een aantal spelletjes cadeau om tijdens ons hoekenwerk te spelen.
  • Het is nu bijna kerstvakantie, dus hebben we ook onze nieuwjaarsbrieven geschreven. Dat was een hele klus. Vooral die voor mama en papa, want die hebben we helemaal zelf geschreven.

Zo, nu is iedereen weer op de hoogte van onze fijne activiteiten in de klas.

Geniet van de vakantie en tot volgend jaar 😉

Groeten van Tiffany en Ine.

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»