Reporters van de week: Seppe en Nora

Hallo iedereen,

Wij zijn Seppe en Nora uit het 1ste leerjaar. Wij zijn de reporters van deze week en vertellen jullie wat over de voorbije week. Op de eerste schooldag hoorden we het verhaal van Assepoester. Enkele juffen en de meester vertelden het wel een beetje gek. Het was een beetje eentonig. We leerden al enkele lettertjes lezen. We begonnen met de i. Daarna de k, de m en vandaag de s. We oefenden ook al om te schrijven. Ook eerst de letter i, dan de k en vandaag de m. Ook voor rekenen hebben we al wat gewerkt: eentje meer of minder; van klein naar groot; links/rechts, voor en achter; …Tijdens de knutselles maakten we onze verjaardagskalender. Een kroon versieren die we precies vast houden met onze foto. Dit was het verslagje van onze eerste week in het 1ste leerjaar. Volgende week 2 nieuwe reporters.

Groetjes van Nora en Seppe

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»