Reporters van de week: Marenne en Rosanne

We hebben weer een week flink gewerkt in de onze klas. We leerden de letters t en ee lezen en schrijven. Tijdens de rekenles maakten we kennis met de getallen 6 en 0. De 6 was verstopt in de staart van de kat. De 0 was een gat in de grond in het midden van het Donkere Woud. We leerden ook wat evenveel en niet evenveel is en kunnen dit aanduiden met de juiste tekentjes.

Bij wero hadden we de voorbije week heel wat knip- en plakwerk: gezond en ongezond eten uit boekjes knippen en op het juiste huis kleven, de stickers op de juiste plaats in het heksenhuis kleven…

Naar aanleiding van Werelddierendag knutselden we ons eigen diertje met kosteloos materiaal.

We werkten opnieuw in hoeken deze week: oefeningen op de I-pad, werken met de letterdoos, letters uit kranten knippen…

Gisteren was een top dag!! Dan gingen we samen met de leerlingen van het tweede leerjaar op uitstap naar het bos. We wandelden, we speelden, we gebruikten onze zintuigen om te genieten van het bos en we zagen enkele kleine en een grote kikker rondspringen tussen de grassprietjes.

Zo, dit was het verslagje voor deze week.

Groetjes

Rosanne en Marenne

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»