Reporters van de week: Mahdi en Sef

Goede morgen allemaal,

Vandaag is het de beurt aan Sef en Mahdi om te vertellen over de voorbije week. De schrijf- en leeslessen blijven gewoon verder gaan. We oefenen super flink om mooi te schrijven en om steeds vlotter te gaan lezen. We mochten deze week weer om beurt bij juf Julie gaan lezen en ze was blij om te zien dat heel wat kindjes een knappe stap vooruit maakten bij het lezen. Oefenen loont dus!! Bij de rekenlessen worden de oefeningen nog steeds moeilijker. Deze week moesten we oefeningen doen zoals 8+2+5 en oefeningen als 20-13. Niet gemakkelijk voor sommige kindjes!

Gelukkig werken we niet alleen in de klas maar doen we ook nog heel wat andere dingen: we kregen een nieuwe plaats in de klas, we gingen met iedereen samen naar de bieb en ook in onze eigen schoolbieb mochten we nieuwe boeken gaan kiezen. Veel leesvoer om veel te kunnen oefenen.

We knutselden ook rond Pasen: vorige vrijdag moesten we onze ballon helemaal inpakken met krantenpapier en heeeeeel veeeeeeeel lijm. Na een aantal dagen drogen konden we vandaag aan de slag om onze Paaskip een kleurtje te geven. Morgen brengen we de laatste versieringen aan en dan is de kip klaar om mee naar huis te gaan.

Geniet allemaal van de vakantie. Veel spelen, veel ontspannen, maar toch ook af en toe een beetje oefenen voor school (lezen, bingel, splitsen, …) zodat we na de vakantie weer flink verder kunnen werken.

Groetje van Mahdi en Sef

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»