Reporters van de week: Lynn en Alina

Vandaag is het de beurt aan Lynn en Alina om reporter van de week te zijn.

We hadden weer een drukke week. Vorige vrijdag was het strapdag. We fietsten op de speelplaats, we versierden onze fiets en knutselden een éénwieler. Super tof!

Uiteraard leerden we weer wat nieuwe letters lezen: de e en de v. En schrijven: de r en de e.

Voor rekenen maakten we kennis met Wibbel. Die gaat op zoek naar de cijfers die Falco de Verschrikkelijke liet verdwijnen. We hebben deze week de 1, de 2, de 3 en de 4 teruggevonden. Die cijfers moesten we nog leren schrijven. Dat oefenden we met de neuzendans.

Op maandag werkten we allemaal in verschillende hoekjes. Dat was ook best fijn.

Een nieuwe spannende activiteit deze week was de leerlingenraad. Lynn vertegenwoordigt het eerste leerjaar. Er is een mooie foto gemaakt van alle deelnemers.

We zitten niet alleen bij juf Suzie in de klas. We gaan ook soms naar juf Anne, juf Christine of juf Fouzia voor de lessen levensbeschouwelijke vorming. Dan gaan we naar een anders klasje en dat is best wel leuk!

Dat was het voor deze week!

Tot volgende keer.

Lynn en Alina

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»