Reporters van de week: Lynn en Alina

Vandaag is het de beurt aan Lynn en Alina om reporter van de week te zijn.

We hadden weer een drukke week. Vorige vrijdag was het strapdag. We fietsten op de speelplaats, we versierden onze fiets en knutselden een éénwieler. Super tof!

Uiteraard leerden we weer wat nieuwe letters lezen: de e en de v. En schrijven: de r en de e.

Voor rekenen maakten we kennis met Wibbel. Die gaat op zoek naar de cijfers die Falco de Verschrikkelijke liet verdwijnen. We hebben deze week de 1, de 2, de 3 en de 4 teruggevonden. Die cijfers moesten we nog leren schrijven. Dat oefenden we met de neuzendans.

Op maandag werkten we allemaal in verschillende hoekjes. Dat was ook best fijn.

Een nieuwe spannende activiteit deze week was de leerlingenraad. Lynn vertegenwoordigt het eerste leerjaar. Er is een mooie foto gemaakt van alle deelnemers.

We zitten niet alleen bij juf Suzie in de klas. We gaan ook soms naar juf Anne, juf Christine of juf Fouzia voor de lessen levensbeschouwelijke vorming. Dan gaan we naar een anders klasje en dat is best wel leuk!

Dat was het voor deze week!

Tot volgende keer.

Lynn en Alina

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»