Maandag 21 februari 2022

Het was nog opvallend stil in huis Verriest deze ochtend toen de juffen ons kwamen wekken. Na een lekker ontbijtje maakten we ons klaar om een mooie ochtendwandeling te maken in Bach. Er vielen deze voormiddag verse sneeuwvlokjes in het Lechtal en dat maakte de wandeling toch een beetje magisch. Een kort klimmetje door het bos en zo kwamen we aan bij hotel Klapf.  Daar konden we ons uitleven op de bergflank met onze sleetjes. Zakglijden is echt supertof! Na de pret in de verse sneeuw dronken we een lekker drankje in het hotel.  De voormiddag vloog voorbij. Na de broodmaaltijd trokken we opnieuw naar de skipiste voor onze 3de skiles. Wat een verschil al met de eerste les! We komen allemaal al vlotjes de berg naar beneden achter onze monitrices.  De zesdeklassers doen dat hier super.

Van al die sportieve activiteiten begonnen onze buikjes natuurlijk te knorren. We aten een lekker erwtensoepje, schnitzel met worteltjes en aardappelen. Dat smaakte!

Als iedereen straks fris gewassen is onder de douche spelen we samen een spelletje bingo en schrijven we onze avonturen op in ons dagboek.

Bis morgen!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»