Kompastrail !

Maandag 28 juni ’21

Maandag was het zover! De eerste editie van de Kompastrail stond op het programma.

De hevige regenval de vorige nacht zorgde ervoor dat er toch wat modderpoelen op het parcours lagen maar daar trokken de sportieve kompassers zich natuurlijk niets van aan! Jullie liepen, sprongen en sprintten vlotjes rond de school en over de speelplaats.

We klommen over banken en sprongen over balken. We kropen onder de linten, liepen over hordes en sprongen over de stokken. Ook op de kleuterspeelplaats stonden enkele hindernissen op ons te wachten. Dit parcours was niet voor watjes !

Hoe tof was het om jullie allemaal met zoveel inzet bezig te zien! Jullie zijn één voor één toppers. Wat een mooie prestaties.

Aan het einde van de wedstrijd werden de medailles uitgereikt voor de snelste jongens en meisjes van elke klas. Ook de juffen en meesters zetten hun beste loopbeentjes voor. Jammer genoeg moesten we de meester diskwalificeren nadat hij het traject foutief afwerkte…  misschien kan meester Sven volgend jaar nog eens een poging wagen om op een eerlijke manier over de finish te komen 😉?  Een welgemeende dankjewel aan alle lopertjes van het Kompas en ook aan alle sportieve juffen en meester! Dankzij jullie werd dit een geslaagde sportieve afsluiter van het schooljaar.

Het uiteindelijke klassement zal ik hier zo snel mogelijk bekend maken en meer sfeerbeelden kan je binnenkort terugvinden in het fotoalbum.

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»