Kompascross maandag 27 juni

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma.

We klommen over banken en sprongen over balken. Ook op de kleuterspeelplaats stonden enkele hindernissen op ons te wachten. Dit parcours was niet voor watjes !

Hoe tof was het om jullie allemaal met zoveel inzet bezig te zien! Jullie zijn één voor één toppers. Wat een mooie prestaties. Hier kan ik als turnjuf alleen maar gelukkig van worden!

Dit jaar was er nog een extraatje. Ook de oud-leerlingen van Het Kompas die nu in het 1ste en 2de middelbaar zitten mochten deelnemen aan dit sportevenement. Na het lopen konden ze gezellig napraten met een hapje en een drankje.

Aan het einde van de wedstrijd werden de medailles uitgereikt voor de snelste jongens en meisjes van elke klas. Ook de juffen en meesters zetten hun beste loopbeentjes voor. Jammer genoeg moesten we meester Sven uitsluiten omdat hij vals speelde….  misschien kan meester Sven volgend jaar nog eens een poging wagen om op een eerlijke manier over de finish te komen 😉?  Een welgemeende dankjewel aan alle lopertjes van het Kompas en ook aan alle sportieve juffen en meester! Dankzij jullie werd dit een geslaagde sportieve afsluiter van het schooljaar.

Het uiteindelijke klassement zal ik hier zo snel mogelijk bekend maken en de sfeerbeelden kan je binnenkort terugvinden in het fotoalbum.

algemeen
Joke De Backker

Kompascross maandag 27 juni

Vandaag was het zover! De jaarlijkse loopwedstrijd stond vandaag op het programma. We klommen over banken en sprongen over balken. Ook op de kleuterspeelplaats stonden

Lees meer»

Uitstap Lentefeest

Na het lentefeestje (voorstelling) op school en de gezamenlijke receptie met de eerste communicanten, telden we de dagen af … want we gingen nog op

Lees meer»