Kompas Voetbaltornooi

Vandaag was het eindelijk terug zover! Ons jaarlijkse voetbaltornooi kon na 2 corona-jaren eindelijk terug doorgaan. Al onze jongens en meisjes maakten zich klaar om het beste van zichzelf te laten zien op het voetbalveld. De supporters schreeuwden de voetballers naar de overwinning. Wat een sfeer op het Kompas vandaag! We zagen mooie doelpunten, mooie dribbels en passen maar vooral een grote lach op de gezichten van iedereen.

Meer sfeerbeelden vinden jullie binnenkort in ons fotoalbum. Dit was alvast een opwarmertje voor ons Kompas EK maandag want dan zullen we onze voetbal skills laten zien aan 2 Red Flames. Tine De Caigny en Justine Van Heavermaet zullen namelijk een bezoekje brengen aan onze school.

#EKscholenactie #VlammenOpHetEK

Dit waren de uitslagen van de wedstrijden:

Meisjes 2Meisjes 31 – 2
Jongens  2Jongens  31 – 3
Meisjes K3Meisjes 10 – 4
Jongens K3Jongens 10 – 4
Meisjes 4Meisjes 51 – 1
Jongens  4Jongens  51 – 5
Meisjes 5Meisjes 61 – 2
Jongens  5Jongens  60 – 2
L6leerkrachten3 – 5

Weekverslagje

De afgelopen week stond meester Dimitri voor de klas. Dat ging super! We hebben heel wat toffe dingen gedaan. Voor wiskunde werd sprong 6 aangesneden.

Lees meer»

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»