Klingse Boscross

Deze 15de editie van de Klingse Boscross was er ééntje onder een zalig herfstzonnetje.

Perfect voor een leuke, sportieve namiddag. De opkomst voor de kleuterreeksen was groter dan de voorbije jaren en daardoor werden daar 6 reeksen gelopen. De toekomst is dus verzekerd!

Daarna werd het startschot gegeven voor de lagere school. Wat een inzet en doorzettingsvermogen lieten onze Kompassers zien.

Mats uit het 2de leerjaar, Marjon en Elias uit het 5de leerjaar en Chloé uit het 6de leerjaar konden een podiumplaats veroveren.  Dit zijn echt wel erg mooie prestaties.  Maar natuurlijk verdienen niet enkel de lopers die op het podium stonden een pluim, want al onze kompassers lieten echt wel het beste van zichzelf zien.

Bij de aflossingsloop traden Francis, Arthur, Thor en juf Joke aan. Als team met de jongste gemiddelde leeftijd mogen we fier zijn op onze 4de plaats.

Bij de jeugdloop zagen we 6 oud-leerlingen aan de start. Top! Arthur, Francis, Tuur en juf Els Thiron liepen de 5km vlotjes uit en bij de 10km kwam Thor vlotjes over de eindmeet. Juf Els behaalde zelfs een podiumplaats.

Wij willen omnisport De Klinge heel erg bedanken voor het vlotte verloop en de goeie organisatie.  We genoten alweer van dit leuke sportieve evenement in onze gemeente.   

Wat ben ik als turnjuf fier op al deze deelnemers van Het Kompas.  

Meer foto’s zullen volgen in de loop van de week in het fotoalbum.

Weekverslagje

De laatste week van november is ook alweer voorbij. Wat gaat alles razendsnel vooruit zeg! We leren in de lessen wero nog verder de reclamewereld

Lees meer»

Acties sneeuwschool

Nog een laatste keer promotie maken voor de acties ten voordele van de aankomende sneeuwschool. Alvast bedankt voor jullie moeite!

Lees meer»