Klingse Boscross

Deze 15de editie van de Klingse Boscross was er ééntje onder een zalig herfstzonnetje.

Perfect voor een leuke, sportieve namiddag. De opkomst voor de kleuterreeksen was groter dan de voorbije jaren en daardoor werden daar 6 reeksen gelopen. De toekomst is dus verzekerd!

Daarna werd het startschot gegeven voor de lagere school. Wat een inzet en doorzettingsvermogen lieten onze Kompassers zien.

Mats uit het 2de leerjaar, Marjon en Elias uit het 5de leerjaar en Chloé uit het 6de leerjaar konden een podiumplaats veroveren.  Dit zijn echt wel erg mooie prestaties.  Maar natuurlijk verdienen niet enkel de lopers die op het podium stonden een pluim, want al onze kompassers lieten echt wel het beste van zichzelf zien.

Bij de aflossingsloop traden Francis, Arthur, Thor en juf Joke aan. Als team met de jongste gemiddelde leeftijd mogen we fier zijn op onze 4de plaats.

Bij de jeugdloop zagen we 6 oud-leerlingen aan de start. Top! Arthur, Francis, Tuur en juf Els Thiron liepen de 5km vlotjes uit en bij de 10km kwam Thor vlotjes over de eindmeet. Juf Els behaalde zelfs een podiumplaats.

Wij willen omnisport De Klinge heel erg bedanken voor het vlotte verloop en de goeie organisatie.  We genoten alweer van dit leuke sportieve evenement in onze gemeente.   

Wat ben ik als turnjuf fier op al deze deelnemers van Het Kompas.  

Meer foto’s zullen volgen in de loop van de week in het fotoalbum.

Uncategorized
Els Van Daele

Dag 4: schoolsportklassen

Vandaag de allerlaatste dag dat we naar ‘de Route’ gingen. Jammer, maar aan alle mooie liedjes komt een einde. Het zonnetje was van de partij

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 3: schoolsportklassen

De dag startten we alweer met een kletsnatte wandeling naar ‘ de Route’. Daar wachtten Liesl en Noa ons op. We begonnen met een turnparcours

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 2: schoolsportklassen

Vandaag werden we om 9u opgewacht in de sporthal ‘de Route’ door Liesl, Noa en Danny. We werden getest hoe goed we konden samenwerken en

Lees meer»
3de leerjaar
Els Van Daele

Dag 1: schoolsportklassen

Vandaag de allereerste dag van de schoolsportklassen. Liesl van de sportdienst en haar stagiair Noa zullen deze week in goede banen leiden. We gingen meteen

Lees meer»