Donderdag 24 februari 2022

Vandaag (eigenlijk morgen) is het de beurt aan Lina. GELUKKIGE VERJAARDAG Lina! Geniet van je dagje !

Ja… mooie liedjes duren niet lang… Vorige week zaten we nog op de bus met de neus richting Oostenrijk en nu staan we al bijna gepakt en gezakt klaar om naar huis te vertrekken. De valiezen pakken was een hele klus. Volgens de juffen hebben de meesten veel meer bij dan bij het vertrek…

We gingen voor de laatste keer naar de skipiste. Alweer skiën onder een stralend zonnetje. Genieten!

Na het middagmaal ( wortelsoep/ bloemkool met aardappelen en worst) namen we een frisse douche en dan strekten we de beentjes nog even met een korte wandeling. De laatste frisse berglucht inademen op een gezellig terrasje. Zalig!

Om 17.30 uur namen we hier het laatste avondmaal. Lekker pizzabaguettes. En dan is het nu wachten op de bus.

Dit is dus ons laatste verslagje. We willen graag enkele mensen bedanken.

Eerst en vooral de keitoffe leerlingen die super flink en aangenaam waren. Dankjewel.

Dan ook dankjewel aan de mama’s en papa’s die een briefje meegaven voor hun pagadder. Het deed hen echt wel deugd hoor. Bedankt!

Dan de ouderraad : dankjewel voor de mutsen en  het leuke kaartje met de snoepjes.

Dankjewel aan de juffen en de meester die vanuit GBS Het Kompas aan ons dachten. Merci ook aan hen die aan de sneeuwschooljuffen een leuk sms’je stuurden. Ook heel fijn dat jullie onze speelplaatstoezichten overnamen.

Dankjewel aan de kookouders voor het lekkere eten. De broeksriemen zullen een gaatje meer nodig hebben!

Zeker en vast ook merci aan allen die snoepjes en/of truffels hebben ge(ver)kocht. Met de klasgroep op sneeuwschool gaan is de max!

Kortom : Dank u  aan iedereen die de sneeuwschool 2022 onvergetelijk heeft gemaakt.

Juf Joke, juf Sofie, juf Winny en juf Els

 

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»