Dinsdag 22 februari 2022

Toen we deze ochtend aanschoven aan het ontbijt stond er een lekker hardgekookt eitje op ons te wachten. Jammie!

Deze nacht is er een heus pak sneeuw bijgevallen. Het Lechtal is veranderd in een wit sprookjeslandschap. Echt prachtig.

We maakten ons vlotjes klaar voor de volgende skiles. Er was zelfs een skigroep die vandaag richting ankerlift mocht skiën. Best wel spannend maar dit viel uiteindelijk allemaal reuzegoed mee. We skieden door de verse sneeuw en gleden vlotjes de berg af richting dal langs de grote piste. Ook bij de andere skigroep gaat het remmen en bochten nemen steeds beter en beter. Wat een verschil met een paar dagen geleden.

Na de skiles namen we de bus richting Jochelspitze. We namen de kabelbaan in Bach tot 1800m hoogte. De sneeuwlucht was verdwenen en de zon brak zelfs even door de wolken heen. Wat een adembenemend zicht hadden we daar boven op de top. Na het eten van ons lunchpakket speelden we nog even in de sneeuw en wandelden daarna terug richting Bach. De bus op en terug naar ons sneeuwschoolhuis.

De postbode kwam langs met heel wat briefjes! Dankjewel! Ook merci aan de leerlingen van de lagere school die aan ons dachten. Supertoffe briefjes en werkjes.

We aten lekkere spaghetti als avondeten en spelen deze avond een ladderspel als avondactiviteit. Daarna dagboek schrijven, diploma’s uitreiken, … en dan oogjes toe en snaveltjes dicht.

Groetjes uit Oostenrijk!

Weekverslagje

Alweer eventjes geleden dat jullie iets hoorden vanuit het 6de leerjaar. Toch hebben we niet stilgezeten hoor! Integendeel… We waren vooral in de ban van

Lees meer»

Mega Speelstad!

Vanmorgen vertrokken de Beren van juf Kris, de Vissen van juf Els en de Olifanten van juf Georgina op schoolreis. Samen gingen we de Mega

Lees meer»