Dinsdag 22 februari 2022

Toen we deze ochtend aanschoven aan het ontbijt stond er een lekker hardgekookt eitje op ons te wachten. Jammie!

Deze nacht is er een heus pak sneeuw bijgevallen. Het Lechtal is veranderd in een wit sprookjeslandschap. Echt prachtig.

We maakten ons vlotjes klaar voor de volgende skiles. Er was zelfs een skigroep die vandaag richting ankerlift mocht skiën. Best wel spannend maar dit viel uiteindelijk allemaal reuzegoed mee. We skieden door de verse sneeuw en gleden vlotjes de berg af richting dal langs de grote piste. Ook bij de andere skigroep gaat het remmen en bochten nemen steeds beter en beter. Wat een verschil met een paar dagen geleden.

Na de skiles namen we de bus richting Jochelspitze. We namen de kabelbaan in Bach tot 1800m hoogte. De sneeuwlucht was verdwenen en de zon brak zelfs even door de wolken heen. Wat een adembenemend zicht hadden we daar boven op de top. Na het eten van ons lunchpakket speelden we nog even in de sneeuw en wandelden daarna terug richting Bach. De bus op en terug naar ons sneeuwschoolhuis.

De postbode kwam langs met heel wat briefjes! Dankjewel! Ook merci aan de leerlingen van de lagere school die aan ons dachten. Supertoffe briefjes en werkjes.

We aten lekkere spaghetti als avondeten en spelen deze avond een ladderspel als avondactiviteit. Daarna dagboek schrijven, diploma’s uitreiken, … en dan oogjes toe en snaveltjes dicht.

Groetjes uit Oostenrijk!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»