Dikke truien dag 17 februari 2022

Vandaag dikke truien dag en die dikke trui hadden we nodig. We draaiden de verwarming wat lager. En dan had je ook nog het stormweer in combinatie met het open raam, dat ervoor zorgde dat de trui goed van pas kwam.

Maar we werden niet alleen opgewarmd door de dikke trui, maar ook door de lekkere warme vers gemaakte soep. De ouderraad voorzag soep van pompoen, wortelen en uien, waarvoor echt een welgemeende dank u wel. De leerlingen hadden een echte soepbuik en er zijn er zelfs die het recept willen hebben. Dus het was zeker en vast geslaagd!

Fietstweedaagse

Deze week waren we niet veel in ons kot… Donderdag vertrokken we om 8 uur stipt richting Sint-Niklaas voor de Snuffeldag in Da Vinci. Een

Lees meer»

Gedichten puberteit

Het 6de leerjaar. Tijdens de les zedenleer werd het thema ‘Puberteit’ besproken. Bijhorende opdracht: schrijf een gedicht bij je beginnende puberteit. Enkele voorbeelden: Je krijgt

Lees meer»

Lekkere eitjes!

Vandaag lieten de Beren van juf Kris hun kookkunsten zien. In de klas leren en ontdekken ze alles van kippen en natuurlijk ook de eieren.

Lees meer»