avonturenklassen woensdag 23 juni 2021

Na een stevig ontbijtje vanmorgen gingen we naar de lasershooting .Even een korte instructie en dan  werden we in 2 kampen verdeeld. We liepen door loopgraven en konden ons verschuilen achter een legertank. Ja …de geschiedenislessen komen hier goed van pas.  

Onder een verdoken zonnetje was het al snel puffen en zweten. Uiteindelijk ging de overwinning naar het blauwe kamp.  

Daarna was het ‘ ieder voor zich’ . Dat was een heel spannende wedstrijd. Het podium zag er als volgt uit:  

1.Janne 

2. Lars  

3. Niels  

Als middageten stond er preisoep, aardappelen met stoofvlees en tomaten en een koekje op het menu. Er werd weer goed gesmuld! We stonden er weer stevig op!  

Dat was ook nodig want na de middag trokken we naar Roesbrugge om daar de Ijzer in te duiken. Met een kano weliswaar ! Het peddelen en sturen was eerst wat onwennig maar al snel zaten we in het juiste ritme. Na ongeveer anderhalf uur bereikten we onze bestemming. Dan snel terug de bus op want de waterpret was nog niet gedaan. We gingen wakeboarden. Echt de max!  

Straks eten we hotdogs en maken we er nog een gezellige avond van

Tot morgen!  

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»