Avonturenklas maandag 21 juni 2021

Deze morgen stonden de zesdeklassers te popelen om richting West-Vlaanderen te vertrekken. Een beetje regen houdt ons niet tegen! Stipt 9 uur vertrok de bus en 2 uurtjes later kwamen we aan onze kampeerplaats aan. In het adventurepark stonden 2 grote mooie tipi-tenten op ons te wachten. We maakten onze veldbedjes op en de tenten werden een gezellige plek om even tot rust te komen. Nadat we ons lunchpakket verorberden kon de mountainbiketocht starten! We reden door smalle veldwegjes en genoten van het prachtige landschap in de omgeving van Poperinge. Een beetje modderig… dat wel. Maar wel keitof. Daarna richting het quadparcours. Een bochtje gemist, een plasje iets te diep,… maar ook dit was een heel leuke activiteit!

Een verfrissende douche deed deugd. Een korte siësta en dan stond de kookmama klaar met heerlijke tomatensoep, kip curry met ananas en een chocoladekoekje als dessert!

We zijn klaar om de avondactiviteit te beginnen: we schrijven ons dagboek. Zo hebben we een leuke herinnering voor later. Een spelletje bingo mag zeker niet ontbreken en daarna gaan we supporteren voor onze Rode Duivels!

Weekverslagje

Het was weer een goedgevulde, fijne week. Na een actieve turnles op maandag kwam de fanfare op bezoek met Ozmani als trommelaar. In de namiddag

Lees meer»

Reanimatie op school

Veel mensen krijgen een hartfalen buiten het ziekenhuis. Door reanimatielessen in het basisonderwijs op te starten kunnen al heel wat levens gered worden. Wij zijn

Lees meer»